Inschrijvingsinfo

Beste ouders, beste judoka, of geïnteresseerde,

Judo Bierbeek verwelkomt iedereen vanaf 6 jaar. Voor eventuele geïnteresseerden die graag eens komen proeven van de sfeer,
is het mogelijk  twee trainingen gratis en zonder verplichtingen te volgen. We vragen wel om reeds een inschrijvingsformulier in te vullen.
Na deze twee trainingen is het lidgeld verschuldigd.

Het lidgeld bedraagt 110 EURO voor het eerste lid van het gezin, 100 EURO voor het tweede,  90 voor het derde lid en volgende, steeds van eenzelfde gezin.
In het lidgeld is ook de verzekering inbegrepen. Onze club is aangesloten bij de Vlaamse Judo Federatie (VJF) en is via deze federatie vezekerd.
Deze verzekering dekt eventuele ongevallen die gebeurd zijn tijdens de trainingen op de matten.

De inschrijving en verzekering is steeds een gans jaar (12 maanden) geldig. Je kan op elk ogenblik van het jaar nog instappen.
Dus ook in oktober, november, december,...  kan je beginnen met Judo. Het lidgeld dient opnieuw gestort te worden de maand voor je vergunning vervalt.
Dit laat ons toe de vergunning tijdig te vernieuwen bij de Federatie.

Na betaling van je lidgeld, word je geregistreerd bij de VJF en ontvang je dan ook een persoonlijke vergunning voor de volgende 12 maanden.

Mogen wij vragen alle betalingen te verrichten via de volgende rekening:

JC Bierbeek 850-8335109-91, gelieve naam en voornaam van de judoka te vermelden op het overschrijvingsformulier.

De trainingen hebben plaats in Sportcentrum de Borre op woensdag en vrijdag:

•         Van 18.30 tot 19.30 voor kinderen van 6 tot 10 jaar
  •         Van 19.30 tot 20.30 voor kinderen van 10 tot 15 jaar
  •         Van 20.30 tot 22.00 voor kinderen vanaf 15 en volwassenen

Kimono’s en T-shirts met clublogo zijn hier in de club te verkrijgen.

Met Vriendelijke Judogroeten,

Het bestuur.

Voor extra vragen of informatie aarzel niet contact op te nemen met iemand van het bestuur of een van de trainers.

Inschrijven kan je via deze LINK