Tornooi JC Hajime Linden 26 April 2009

Paasvakantie 2009

• Tijdens de paasvakantie zijn er geen trainingen!
          • De laatste les voor Pasen is dus vrijdag 3 april 2009.
          • De lessen hervatten op woensdag 22 april 2009.

Tornooi JC Hajime Linden 26 april 2009

Hou alvast de datum vrij: 26 april 2009

JC HAJIME Linden organiseert op 26 April 2009 een tornooi voor de jeugd.  Er nemen vier clubs uit de regio deel aan dit tornooi:
    • JC HAJIME Linden
    • Olympic Judoclub Kessel-lo
    • JIGORO stok
    • Judo Club Bierbeek
Het tornooi heeft plaats op zondag, 26 april 2009, in het Sportcomplex te Lubbeek (Gellenberg 14). We starten om 13:00, het einde is voorzien rond 18:30.
Dit tornooi wordt georganiseerd voor judoka’s van zes tot en met vijftien jaar.

Het is dus ook de bedoeling dat kinderen die in september pas gestart zijn met judo, deelnemen aan het tornooi. De kinderen worden hiervoor ingedeeld in verschillende poules, rekening houdend met de leeftijd en gewicht. Voor elke deelnemer is er een aandenken voorzien.

Inschrijven is verplicht en voor deelname is een geldige vergunning bij de VJF nodig en toestemming van de ouders. Je kan ter plaatse niet meer inschrijven. Vermits er geen trainingen zijn in de Paasvakantie, vragen we alle inschrijvingen binnen te hebben op 3 april.

De inschrijvingsinfo vind je hier:
Inschrijven Tornooi 26 April

Wij hopen op een talrijke opkomst van onze judoka’s,  hun ouders, vrienden en sympathisanten om een geslaagd tornooi te hebben en om de judoka’s aan te moedigen. De inkom is gratis!
Ter plaatse zijn er hapjes en drankjes te verkrijgen in de plaatselijke cafetaria.

Jeugdtornooi Linden 2009

Jeugdtornooi 2009JC. HAJIME Linden