Nieuwsbrief februari 2010

Nieuwsbrief februari 2010

Federatienieuws

Inline Image

Jartazi is sinds vorig jaar kledijsponsor van de Koninklijke Belgische Judobond. Dankzij een extra inspanning van de bond kan ook jouw plaatselijke judovereniging meeprofiteren van deze samenwerking.  meer info

Medisch verantwoord sporten

Het Fonds voor Voeding van de Federatie Voedingsindustrie steunt projecten in België die gezonde voedings-gewoonten en voldoende lichaambeweging bevorderen. De oproep richt zich op bestaande en duurzame projecten in een welbepaald gebied in België, zoals een school of een gemeente. Het project moet concrete en bij voorkeur meetbare resultaten voorleggen, heeft aandacht voor kinderen/jongeren, en maakt gebruik van methodes die gedragsverandering bevorderen. Een project indienen kan tot 26 februari 2010. De financiële steun per project bedraagt maximaal 5.000 euro.
Alle nuttige informatie vind je op de deze link.

Uitnodigingen ontmoetingen & tornooien

1. Uitnodiging voor  de U11/U13 ontmoeting te Betekom (21/02/2010)
  2. Uitnodiging voor de U11/U13 ontmoeting te Houthulst (06/03/2010)
  3. Uitnodiging voor de U11/U13 ontmoeting te Kruishoutem (27/03/2010)
  4. Uitnodiging en Inchrijvingsblad voor het 7ste Mandeltornooi te Izegem (07/03/2010)
  5. Uitnodiging en inschrijvingsblad voor het 29ste tornooi Bekers van Deinze (03/04/2010)

Handleiding Topsport

Inline Image

De Handleiding Topsport heeft als doel de topsportwerking, de richtlijnen en criteria kenbaar te maken aan atleten, coachen, ouders en clubs. Meer info in de Handleiding Topsport .

Talentenwerking

Voor de U13 en U15 richt de VJF vanaf medio februari op verschillende geografisch verspreide plaatsen extra trainingen in. Meer informatie hierover kan je vinden in het document talentenwerking.

Belgisch Kampioenschap Jeugd 2010

Lees hier de uurregeling voor het Belgisch Kampioenschap Jeugd 2010