Nieuwsbrief VJF mei 2010

Nieuwsbrief mei 2010

Verslag algemene vergadering 2010

Inline Image

Het verslag van de algemene vergadering dd. 20 maart 2010 werd op 05 mei 2010 via aparte mail overgemaakt aan de leden-clubs.

Wij wensen onze leden-clubs goede ontvangst toe.

Bijscholing leraars 12 juni 2010

Inline Image

Op 12 juni 2010 vindt de jaarlijkse bijscholing leraars plaats, ditmaal onder leiding van Eiji Kikuchi, Japans toptrainer van de Waalse judofederatie.

Raad van Hogere Graden 2010

Raad van Hogere graden
Voor dames vanaf 3de dan
Voor heren vanaf 4de dan
Datum: 16 juni 2010
Plaats: Gent Meeting Center, Akkerhage 2 te 9000 Gent

Opgelet gewijzigde uurregeling :
Inschrijving en controle van de vergunningen: van 8u tot 8u45 (opgelet wijziging uurregeling!)
Aanvang vergadering: vanaf 9u in zaal Camelia.

Vacature halftijds lesgever topsportschool

Inline Image

De Vlaamse Judofederatie wil op korte termijn een extra lesgever aanstellen voor de
ondersteuning van de topsportschool. Deze lesgever zal de leerlingen in de eerste graad
begeleiden en opvolgen.

Secretariaat uitgebreid met halftijdse sporttechnische medewerker

Inline Image

Tom Henderieckx versterkt sinds 3 mei 2010 het VJF-secretariaat.
Tom zal instaan voor de ondersteuning van het sporttechnisch secretariaat. U kan Tom rechtstreeks bereiken via volgend mailadres : tom@vjf.be

Wij zijn er alvast van overtuigd dat Tom een meerwaarde zal betekenen voor onze reeds bestaand team.

Inline Image

Sporten lijkt voor de meerderheid van ons een evidentie. Sporten is gezond en bevordert de betrokkenheid met de samenleving.

Nochtans is het niet voor iedereen even evident om zomaar de stap naar de sportclub te zetten.

Stichting Solidariteit wenst kinderen die wegens fysieke, sociale of psychische redenen niet aan sporten toekomen te helpen via financiële ondersteuning. Kortom : stichting solidariteit richt zich specifiek naar de doelgroepen "Kinderen met een handicap" en "Kinderen met financiële moeilijkheden". Enkel individuele aanvragen komen in aanmerking. Projecten vallen niet onder deze ondersteuning.

Behoort u tot één van beide doelgroepen en wenst u aanspraak te maken op dergelijke eventuele tussenkomst? Neem dan contact op met de Stichting Solidariteit. Het volstaat dat u een korte beschrijving geeft van de nood en de gewenste steun. Uw vraag wordt dan onderzocht, waarbij de kans groot is dat u zal geholpen worden.

Let wel : er kunnen helaas geen anonieme aanvragen verwerkt worden. Stichting Solidariteit legt evenwel de nodige discretie aan de dag in de behandeling van haar dossiers.
Elke aanvraag wordt discreet behandeld

Contactgegevens :

Stichting Solidariteit (www.stichtingsolidariteit.be)

info@stichtingsolidariteit.be

Tentoonstellingslaan 76

9000 Gent

Hyundai Cup 2010

Inschrijvingsformulier Hyundai Cup 2010

Akkoord tot uitlening Hyundai Cup 2010

Ploeglijst Heren Hyundai Cup 2010

Ploeglijst Dames Hyundai Cup 2010

Uitnodiging ontmoetingen en tornooien clubs