Judo Club Bierbeek organiseert: Vriendjes-training 26/11/2010

Geplaatst 9 nov. 2010 04:59 door Judo Bierbeek

Judo Club Bierbeek organiseert:

Vriendjes-training

Wat: breng een vriendje mee naar de training
Wie: groep 1: deelnemers tussen 6 en 10 jaar, groep 2 tussen 11 en 15 jaar
Waar: gevechtssportzaal CC de Borre
Wanneer: Vrijdag 26 November groep 1 van 18:30 tot 20:00, groep 2 van 20:00 tot 21:30
(geen training voor volwassenen op 26/11/2010)

Waarom: de bedoeling is je vrienden laten kennis maken de judo sport, grijp deze kans aan om je leeftijdsgenoten vrijblijvend en gratis te laten deelnemen aan judo initiatieles. Ken je iemand die iets ouder of jonger is dan kan die persoon gewoon in de overeenkomstige leeftijdsgroep deelnemen.

Wat heb ik nodig om deel te nemen: breng vooral je goed humeur en je inzet met, op de mat draag je best een soepele jogging broek zonder ritsen of knopen en een (witte) Tshirt. Horloges en andere juwelen laat je best thuis.

Moet ik inschrijven: inschrijven is niet echt nodig, wel houden we een lijst van de deelnemers bij, je kan ter plaatse je naam opgeven of je als je een uitnodiging gekregen hebt van een van onze judoka's, breng je gewoon het briefje met je naam mee. Je kan de briefjes met met de uitnodiging hier downloaden: uitnodiginge