VJF nieuwsbrief mei 2011

Geplaatst 11 mei 2011 22:36 door Judo Bierbeek

Nieuwsbrief mei 2011

Talentenwerking: Trainingsdag 28 mei 2011

Op zaterdag 28 mei 2011 vindt de volgende trainingsdag plaats te Puyenbroeck. Deze trainingsdag is gericht naar judoka’s U13 en U15.

Talentenwerking: Kalender mei 2011

Opgelet: de trainingen op dinsdag 10.05.2011 en dinsdag 17.05.2011 in dojo Olympia Brugge zullen omwille van de play-off wedstrijden van Club Brugge niet kunnen doorgaan op de normale locatie.

Deze 2 trainingen zullen daarom doorgaan in de dojo van judoclub Sen no Sen. Complex Scharphout, Scharphoutstraat 42, 8380 Lissewege.

Dit zijn de kalenders van Centrum , Oost en  West.

Een EK in eigen land : een droom die werkelijkheid wordt

Het Europese Kampioenschap U20 te Lommel komt eraan! Van 16 tot 18 september is het zover!

Lees hier onze nieuwsbrief

Er zijn vanaf heden mooie EK T-shirts verkrijgbaar tegen de prijs van € 10 per stuk (exclusief verzendingskosten).

Info bestelling t-shirts
Bestelformulier_t-shirts

Juni = Transferperiode

Elke judoka heeft het recht om tijdens de maand juni de overeenkomst tussen hem en zijn sportvereniging te beëindigen.

Raadpleeg hoofdstuk 2 van het huishoudelijk reglement voor verdere formaliteiten.

Bevraging jeugdjudopaspoort

Het nieuwe jeugdjudopaspoort is sinds augustus 2010 beschikbaar. Graag peilen wij even naar de interesse van onze leden-clubs tot het bekomen van techniekposters.

Wij verzoeken al onze clubs te willen deelnemen aan deze korte enquête die slechts 2 minuten in beslag neemt :

Bevraging jeugdjudopaspoort (de enquête zal beschikbaar zijn tot en met 31/05/2011)

Tofste trainer van het jaar

Beste trainer,

Gebruik jij originele judo-oefeningen in je judoles en ben jij op de mat een echte entertainer, is er fun en kan je toch respect afdwingen, gebruik je leuk didactisch materiaal? Misschien word jij dan wel  de “TOFSTE TRAINER 2011”!

Beste judoka,

Vind jij je trainer de tofste trainer van Europa en omstreken, vraag hem/haar om zijn/haar allertofste judo-oefening door te sturen (misschien wel met jou in de hoofdrol) Misschien wordt je trainer dan wel de “TOFSTE TRAINER 2011”

Zijn je leerlingen wild enthousiast van jouw leuke oefeningen? Aarzel niet en stuur ze in.

Stuur je originele oefening(en) geïllustreerd met foto’s of beeldmateriaal door naar silvia@vjf.be of naar het secretariaat VJF Lange Akker 10 te 9240 Zele

De allertofste en origineelste oefeningen zullen gepubliceerd worden op de website van de VJF en in Judocontact.

Daaruit zal de “TOFSTE TRAINER 2011” verkozen worden.

De winnaar bekomt een mooie reportage van zijn/haar judoclub in judocontact en op de website VJF en blijft voor 1 jaar de tofste trainer 2011.

Volg verder op de website www.vjf.be

Week van de sportclub

De Week van de Sportclub is in 2011 aan haar derde editie toe. Deze actie werd in het leven geroepen om de sportclub bij het brede publiek onder de aandacht te brengen als dé plek om aan sport te doen :

- een goede sportinfrastructuur

- deskundige sporttechnische begeleiding

- en last-but-not-least een toffe sociale omgeving, waar je nieuwe vrienden maakt en banden aanhaalt.

Infobundel

Aftelkalender

Fedes zomerstage 2011

Zin om je zomervakantie te vullen met een toffe en leerrijke judostage?

Van 18 tot 22 juli 2011 organiseert Fedes een judostage in het sport- en recreatiedomein Kluisbos te Kluisbergen.

Niveau : vervolmaking

Leeftijd : 7 t.e.m. 16 jaar

Prijs : - 12 jaar : €235; + 12 jaar : €255

Inschrijven en info : info@fedes.be

Opnieuw gordelen op 4 september 2011

Bloso organiseert op 4 september 2011 opnieuw het jaarlijks fiets- en wandelfeest in de Vlaamse rand rond Brussel.

Uitnodigingen provinciale en nationale organisaties

Uitnodiging 3-daagse open zomerstage 2011 Oost-Vlaanderen

Uitnodigingen ontmoetingen en tornooien club

Uitnodiging U11U13 Minipot van Olen 24092011

Uitnodiging U15 OIen 25092011

Er vindt dit jaar geen tornooi voor U17 en -20/+ plaats wegens het EK te Lommel in september.

1. Talentenwerking: Trainingsdag 28 mei 2011
  2. Talentenwerking: Kalender mei 2011