Tornooi Judo Club Bierbeek 5 februari 2012

Geplaatst 18 dec. 2011 07:27 door Judo Bierbeek
 Logo   Judo Club Bierbeek

Tornooi Judo Club Bierbeek 5 februari 2012

Regelmatig organiseert Judo Club Bierbeek een vriendschappelijk tornooi voor de jeugd. Het hoofddoel van dit tornooi is een kennismaking voor jonge leden, dus ook voor beginners met witte gordels, met een meer competitieve vorm van judo.  De nadruk ligt echter zoals steeds op de vriendschappelijke sfeer. Met deze brief willen we jullie dan graag uitnodigen om aan dit tornooi deel te nemen.

Wanneer:                                    Zondag  5 februari 2012

Deelnemers:                               Van 6 tot 15 jaar

Voorwaarden:                           Geldige vergunning VJF

Waar:                                            Theaterzaal van CC De Borre, Bierbeek

Controle inschrijvingen:         13:00

Start van tornooi:                     13:30

Einde:                                            18:00

Voor elke deelnemer is er een aandenken. Het tornooi verloopt in twee delen, na elk deel worden de medailles uitgereikt. Zoals steeds proberen we de judoka’s tegen leden van andere clubs te laten vechten.  De oudsten (14 of 15 jarigen), kunnen eventueel in een gemengde open poule vechten, afhankelijk van het aantal inschrijven. Ter plaatse is er gelegenheid voor een drankje en een hapje. Wij verwachten dan ook een talrijke opkomst, ook van ouders, vrienden en sympathisanten om uw judoka aan te moedigen.

De kinderen krijgen tijdens een van de trainingen een inschrijvingsbriefje mee, of je vindt dit ook op website:
inschrijvingsformulier

affiche tornooi
meer info: website
mail: info@judoclubbierbeek.be
of neem contact op met een van de trainers: contact info