VJF: versoepeling deelnemingsvoorwaarden VJF-kampioenschappen

Geplaatst 1 sep. 2011 23:33 door Judo Bierbeek   [ 1 sep. 2011 23:35 bijgewerkt ]

Nieuwsflash aan alle clubs : versoepeling deelnemingsvoorwaarden VJF-kampioenschappen

De raad van bestuur dd. 30/08/2011 heeft beslist om de initieel gecommuniceerde deelnemingsvoorwaarden van 1 jaar en 1 dag lidmaatschap voor de VJF-kampioenschappen te versoepelen. Informatie m.b.t. nationale kampioenschappen en de nationale interclubfinale volgt later.

De raad van bestuur dd. 30/08/2011 besliste dat :

(1)   judoka's met een geldige vergunning sinds 1 jaar + 1 dag op de dag van de wedstrijden automatisch worden toegelaten.

(2)   judoka's die niet voldoen aan (1) maar wel een aaneensluitende vergunning van 1 jaar + 1dag binnen de 3 jaar voor de wedstrijddag hebben gehad, kunnen deelnemen wanneer zij de bewijslast zelf voorleggen. Bewijs dient geleverd te worden door middel van oude vergunningskaarten, officiële ledenlijsten (in pdfvorm) of een officieel aansluitingsoverzicht vanuit de ledenapplicatie. Dit laatste kan door iedere judoka zelf via zijn persoonlijke inloggegevens opgevraagd worden. (voorbeeld aansluitingsoverzicht)

(3)   judoka's die niet voldoen aan bovengenoemde regelgevingen (1) of (2) niet kunnen deelnemen.

Judoka’s die aangesloten waren bij de FFBJ komen ook in aanmerking voor de vooropgestelde deelnamecriteria. Zij dienen evenwel een apart schrijven te richten aan de sporttechnisch coördinator Leen Dom (leen@vjf.be)

Alle judoka’s hebben er alle belang bij voorafgaandelijk aan hun inschrijving te controleren of zij al dan niet in aanmerking komen voor inschrijving. Indien men inschrijft wordt men geacht in orde te zijn met de regelgeving. Iedere judoka die inschrijft dient het verschuldigde inschrijvingsgeld te betalen. Judoka’s die achteraf niet in orde blijken te zijn zullen geen aanspraak kunnen maken op terugbetaling van het inschrijvingsgeld.

Met sportieve groeten

Sylvie De Graeve